onsdag 17. mars 2010

Monster-onsdag og en spennende nyhet

jeg tror disse englene mine har pådratt seg onsdagssyken. For hver eneste onsdag forvandler de seg til små monstere. Det er da om å gjøre å finne på mest mulig faenskap på kortest mulig tid.  Dette varer da hele onsdagen, og torsdag er vi tilbake til normalt.

I dag har de trykket som en gal på både dekoder og fjernkontroller, ja og trukket ut viasat kortet.
Dette blir det jo selfølgelig grining av, for "barne-tv virker IKKE"

Jeg prøvde å sette en skoeske over dekoderen, det fungerte en liten stund...  helt til Lucas fant ut at det var knapper på siden av tv, og Nathalie skjønte at skoesken lett kan løftes av.

Så har jeg også bedrevet dagen med å redde fingrene til Nathalie fra Lucas skarpe tenner, tørke opp alle literene med melk, vann og juice som Lucas har sølt i dag. og skrapt opp bananen til Nathalie fra gulvet.

Lage middag fikk jeg også tid til. Heimelaga kjøttboller. De var en suksess, så oppskrift kommer senere.
Når middagen var inntatt og ungene hadde roet seg ned, tenkte jeg at de skulle leke fint, så mor kunne få en kopp kaffe og roe hodet.

Det gikk absolutt ikke... Ungene bestemte seg for at lekekjøkkenet ikke var godt nok lenger og ville bruke mitt kjøkken.
Alle bryterene på komfyren ble slått på like raskt som jeg slo de av. Og dørene på både kjøleskap og frys skulle absolutt stå åpne.  så nå må jeg få tak i en port til kjøkkenet.
Heldigvis er monster-onsdagen over for denne gang. Nå er englene tilbake og koser seg med skiver til kvelds.

Så til den spennende nyheten...  Jeg har blitt "student". Jeg tar interiørskolen på NKI sin nettskole.
Så kveldene mine går nå med til trening og lesing. Derfor blir det ikke mye blogging om dagene. Men jeg kommer sterkere tilbake.

3 kommentarer:

  1. Kjenner meg så utrolig godt igjen. Jeg er alene med ungene denne uka, og jeg skal hilse og si at jeg ikke gjør noe annet enn å løpe rundt og avverge katastrofer. Hvordan i all verden kommer de på all ugagnen, og hvor i all verden har de all energien fra?

    Trøst deg med at vi er flere!

    SvarSlett
  2. Høres veldig bra ut.. Plutselig var jeg ikke så lei livet allikevell:P

    SvarSlett