mandag 29. november 2010

her skjer det ting, oppussing av kjøkken

hei hei.. nå har vi bodd i nye huset i litt over en mnd. Vi tenkte jo at vi kunne leve med kjøkkenet som var til vi hadde bygget på. Men det kunne vi ikke. Etter å ha plassert vannkoker og kaffetrakter på kjøkkenbenken fant jeg ut at....  det var ikke mer kjøkkenbenk igjen.  Nå var det litt teit løsning her, med et lite kjøkken, lite kontor. og mellom der var det en skyvedørsgarderobe. hvem setter en skyvedørsgarderobe i stuen da? 














Så det første vi gjorde var å rive ned en vegg på kjøkkenet, en på kontoret. og selfølgelig denne skyvedørsgarderoben. Så fikk vi et langt rom istedenfor, med inngang til stuen fra midten.
Etter det var det bare å kaste seg i bilen og kjøre til ikea for å bestille nytt kjøkken.

Når vi begynte å rive ned vegger, fant vi en vegg som ikke var isolert i det hele tatt. (ikke rart det var kaldt på kjøkkenet)


nytt gulv måtte til..  nå har vi fått samme gulv ut i stuen og spisestuen.




I går begynte jeg å male veggene. I fargen ISVANN. endelig fikk jeg male noe i den fantastiske fargen. 
Tommy likte den ikke. Men det får bare være. Han ville jo helst ha et hypermoderne kjøkken med glatte fronter i høyglans. Så han hører jeg ikke så mye på. Bare når jeg ville ha plater med panel satt han ned foten og tok en sjefsavgjørelse. Tullingen.  
Kjøkkenet kommer på onsdag. Og det blir stor stas. Det har ikke vært bare bare å lage mat når det eneste man har er en liten komfyr som står midt oppi alt kaoset som dere ser her. Dessuten solgte tommy den i går. 
Det har gått mye i gatekjøkkenmat de siste ukene, så det skal bli deilig å få laget skikkelig middag igjen. 

Jeg skulle egentlig ønske at vi fant ut dette FØR vi flyttet inn. Jeg skal ikke stikke under en krakk at det har vært en liten utfordring å ha små unger boende her midt oppi dette. Og nå har begge ungene vært syke i tillegg. så vi kan ikke dra ut og gjøre på noe heller. Men det går seg til.. Nå nærmer det seg jo med stormskritt.
Jeg skal få tatt bilder av kjøkkenet igjen når jeg har malt andre strøket med den fantastiske fargen. 

1 kommentar:

  1. Oi!! Nå ble jeg nysgjerrig! Fargen isvann er ny for meg, tror jeg må google litt :) Gleder meg til å se kjøkkenresultatet, og takk og lov for at du har begynt å blogge igjen!

    SvarSlett