mandag 30. november 2009

hjerteform før/etter

som jeg skrev i et tidligere innlegg fikk jeg med meg en hjerteform da jeg var hos et vennepar.
hjerteformen er nå ferdig... (eller for en stund siden) nettet er ikke helt venn med meg om dagen. ser cæsar på nett, og har ikke mindre enn 16 episoder å ta igjen. det hakker så voldsomt at jeg må ta meg good tid. så derfor er det fortsatt små bilder. trykk på bildene om du vil se de større.




så til denne hjerteformen.... som eieren skulle gi til fretex.. pøh.. se så søt den ble.
tenkte å bruke den til lysfat, godisskål, eller det den måtte passe til der og da.



onsdag 25. november 2009

juleklærene våre

hadde en tur på lagunen i dag. uten unger for en gangs skyld. men tror dere ikke bilen begynte å tulle med meg da? når jeg nærmer meg lagunen og det er biler på alle kanter, begynner nødblinken å lyse. jeg trykket som en gal på knappen for å få den av. men det ble ikke bilen med på. til slutt slo det seg av og jeg kunne puste ut.....

i et par sekunder før den slo seg på igjen. det rare er jo at den ikke blinket, men sto og lyste. gjett om jeg ble flau. men det skjedde heldigvis ikke flere ganger i dag. skjer det igjen kommer jeg til å true med å levere den til en bilopphugger altså.

her kjører man rundt i Audi og tror man er kongen på veien :P og så begynner bilen å leke Lada? nei takk. det vil jeg ha meg frabedt.

så til fangsten i dag. beklager små bilder, nettet er tregt her så tar år og dag å laste opp større. trykk på bildene for å se de større.

her er altså min kjole. som jeg fikk 50% på. kan ikke klage på det :) skulle gjerne tatt bilde når jeg har den på, så den kommer til sin rett. men jeg har nemlig spart til vinterpels både her og der. så det tar seg ikke ut på bilde. men det kommer senere.

nathalie sin kjole

bakfra. lurer på å ha denne bodyen inni. var så søt krage på. den kjøpte jeg også i dag

og skoene. i sateng. har dere sett noe så søtt eller?

fant også en lilla tunika og sølv tights. også til nathalie. tenkte det kunne være stilig når vi skal i julebesøker og ikke være for pyntet.


og så lucas sine... første dressen hans. dette blir stas (for mor ihvertfall)
knall blå vest til å ha inni. buksen til var de tom for. så jeg får bare følge med når de får inn nytt.

søndag 22. november 2009

glasskrukker før/etter

kjøpte disse glasskrukkene på ikea. ganske kjedelige i grunn...

men med litt enkel pynt syntes jeg de ble mye søtere. skal ha noe mer pynt på, men har ikke helt bestemt hva enda. foreløbig kan de stå sånn.

ikea serveringsbrett før og etter

her er et serveringsbrett fra ikea som jeg har pyntet litt på. :)

det skal være en julegave, men nå som det har stått til pynt her noen dager har jeg blitt litt glad i det. så jeg må kanskje lage et til meg selv også ;)


litt detaljer :)


er vel en uke siden jeg laget det. men har hatt litt problemer med å få lastet opp bilder på bloggen. litt tregt nett her.

fredag 20. november 2009

da var jeg tilbake


nå har jeg vært litt treg med å blogge i det siste. men det får prinsesse vilikke skylden for. hun har nemlig funnet ut at det er kjekt å sitte oppe med mamma om kveldene.
og når hun har sovnet tidlig på kvelden, så har hun våknet en gang i timen.

i dag var hun helt ekstrem. skulle amme hun i søvn. men lille har jo fått en tann som måtte prøves ut. jeg kan skrive under på at den VIRKER!
når hun ikke fikk lov å bite begynte hun å omtrent klatre i gardinen.
jeg ga opp, snudde ryggen til og spilte kabal på mobilen.
da legger hun seg på tvers i sengen og sparker meg i ryggen. ganske behagelig egentlig. som en litt hardhendt massasje.
så hører jeg mye romstering bak meg, og ser plutselig et hode stikke opp over skulderen min. og ungen skrattler. hun syntes vel at hun selv var utrolig morsom.
det er for meg et mysterium hvordan hun fikk det til. hun er 7 mnd. og hun kryper ikke....

kanskje det er en sånn superbaby jeg har fått?

ellers har dagen vært veldig fin. fikk plutselig middagsinvitasjon fra et vennepar. så det ble en veldig koselig ettermiddag. med mat som ikke bare så nydelig ut, men smakte helt herlig også. tusen takk carina :) gikk heller ikke tomhendt hjem ;) de har nettopp flyttet, og har gjort klar kasser med ting og tang som skal til fretex. så jeg rakk å snike i den ene. og der var det en hjerteform. den er i gang med forvandling. og hvis ting går som planlagt, så kommer det bilde på søndag.

okei, formiddagen var ikke fullt så fin. skulle opp på lagunen og kjøpe regnkåpe. enten Ilse Jacobsen, eller jean paul. jean paul sin var helt nydelig fasong på. ja hele kåpen var nydelig. tar på meg en S, men druknet i den. visste de var litt stor i størrelsen, men ikke SÅ stor. spurte om de hadde XS, men det tok de visst ikke inn. utenom i gensere,og pique trøyer.

trasket videre til butikken med Ilse kåpen. der hadde de kun XL igjen. så den kunne jeg bare glemme å prøve på. men så da at den ikke kunne måle seg med JP sin. så ganske trist tuslet jeg hjem igjen. må finne ut noe lurt... jeg MÅ ha den kåpen. og den må jo finnes i XS et eller annet sted vel?

la ved et bilde jeg tok av gullungene i går morges.

onsdag 11. november 2009

dagen fra helvete

dagen startet dårlig med 2 grinete unger. tommy reiste jo selfølgelig på sjøen i går. så jeg bestemte meg for å dra ut og handle litt julegaver, og ting til å lage julegaver med. vi koste oss alle 3. gikk på cafè og spiste vafler og handlet litt.

så skulle jeg til legen med begge ungene. de ble liksom aldri ferdig med å hoste etter influensaen. så jeg ville sjekke de.

når jeg parkerer kjenner jeg at jeg har blødd gjennom. ja jeg har jo selfølgelig fått mensen. når jeg har mensen er det ikke snakk om litt blødning, nei her kommer hele syndefloden. toalettet på legekontoret er altfor lite til at jeg får med meg 2 unger og en vogn inn. så jeg måtte jo bare sitte på jakken så jeg ikke skulle blø ut hele stolen. da ser jeg at eldstemann er våt på buksen. teipen på ene siden av bleien har løsnet, så han har tisset utenfor bleien. samtidig hører jeg at minstemor lager en monsterbleie. hadde jeg husket å ta bleier med? NEI.
jeg følte meg som verdens mest sjuskete mor der og da.

ikke nok med det... når vi går ut fra legen igjen har jeg en stykk fornærmet 2 åring som ikke syntes det var noe særlig å bli lyttet på. og en stykk baby som IKKE vil sitte i bilsetet igjen. ja og en enda større våt flekk i rumpen. jeg prøver å trøste 2 åringen samtidig som jeg setter en uvillig baby i bilsetet som er festet på vognunderstellet, og prøver å ikke vise flekken min til de som sitter rundt. og da skjer det..

prinsesse vilikke har akt seg ut på kanten av bilsetet og hele vognen tipper.
flekk fikk være flekk og jeg hev meg etter ungen. klarte akkurat å ta hun før hun gikk i gulvet.
den fine kjøpeneglen min knakk og rev med seg en stor del av min egen negl. ikke deilig.
bilsetet mitt ser nå ut som om noen har blitt myrdet der. så jeg sier bare: takk gud for skinnseter

det var ihvertfall en positiv ting... ingenting alvorlig i veien med ungene. var visst helt normalt at de hostet i ukesvis etter å ha vært syke.

nå skal jeg lage meg en kopp kaffe og surfe rundt på favorittbloggene mine for å komme i bedre humør. :) ha en fin dag alle sammen.

søndag 8. november 2009

farsdag

så var det farsdag. gaven er utlevert og far i huset sitter og spiller det nye spillet sitt på playstation.
jeg skulle jo ha bakt en fin kake for anledningen. men uten komfyr er det litt vanskelig.

jeg snek meg ut i går mens tommy sov. kjørte på lagunen i full fart for å kjøpe gave uten at han visste noe. skulle lure han til å tro at han ikke fikk noe gave. for han vet jo at jeg ikke har hatt tid til å handle den siste uken, siden vi har hatt fullt opp med flytting.

men hva presterer jeg å gjøre?
jo.. vi skulle opp på lagunen og handle litt senere på dagen. på vei opp sier jeg:
du.. nå må du se den audien som står her på sandven. jeg så den i dag tidlig da jeg kjørte til....
æh.. jeg mener, jeg så den her en dag når jeg kjørte forbi.

jeg begynte å ro mens jeg desperat letet etter en påhengsmotor. men nå er jeg verdens dårligste løgner, så det gikk ikke.



og når vi snakker om lagunen... jeg har sett på noen knagger på åhlens som jeg skulle ha. i går skulle jeg inn og kjøpe de. 3 av de fikk jeg tak i. men den viktigste hadde de ikke lenger. nå er jeg helt desperat. HVOR har de en sånn knaggrekke som på bildet under?

torsdag 5. november 2009

nesten ferdig med flytting

vi flyttet opp i leiligheten i går. i dag har vi nesten tømt hele huset og kommet godt i gang med utvask. planen er å bli helt ferdig i morgen, så vi kan levere fra oss nøkkelen i morgen kveld.

det er med litt blandede følelser jeg flytter ut av huset. det er jo veldig fint og jeg har blitt glad i det. men jeg har jo villet flytte ganske lenge nå. jeg trives jo dårlig i det området, og planløsningen er litt feil for oss nå som vi har 2 små barn.
hadde vi hatt et hus klart som jeg hadde gledet meg til å flytte inn i, så hadde jeg sikkert ikke tenkt på "gamlehuset" i det hele tatt.
men nå skal vi bo i esker i en leilighet som bare rommer halvparten av tingene våre, på ubestemt tid.

nei det er bare til å lete videre på finn.no. kanskje det har kommet ut noe nytt de siste dagene?

tirsdag 3. november 2009

vi tømmer og vi tømmer

her går det unna... på lørdag kveld fikk vi vite at vi skulle flytte, i går begynte vi pakkingen.
vi fikk hjelp av samboeren til svigermor. han og tommy tok jo helt av. pakket både det ene og det andre. jeg følte meg som tante sofie i kardemommeby som gikk rundt med pekefingeren
de var nemlig klar til å pakke ned hele huset. og hadde ikke jeg bremset ned hadde jeg sittet i en pappeske og blogget nå.

jeg måtte jo også passe på hvordan de pakket ned, og hva som ble kastet. tommy er stor fan av kasting, jeg lever etter det at "jeg kan jo få bruk for det en gang"

forrige gang vi flyttet forsvant det nemlig et stort og dyrt hamsterbur, selv om jeg hadde sagt at det ikke måtte kastes.

kjøleskapet kom fram med bulker, vitrineskapet var skrapt opp og x-antall lamper og pynteting var knust. det skal ikke skje igjen.
det endte med at når gutta kjørte avgårde med flyttelasset, satt jeg igjen med en voldsom stresshodepine.

men dagen endte ihvertfall bra. vi tok en tur på shopping. ble leker og klær til ungene. hver sin film til meg og tommy, og herlig kvelds. kjøpte indrefilet av svin, som var fylt med ost og spinat. smakte fantastisk.

i dag var jeg litt mer forberedt, så jeg har holdt på å tømme klesskap og kjøkkenskap. har fylt 4 bossekker med klær bare fra mitt skap og fortsatt er det mye igjen. det tar liksom aldri slutt.
likevel har jeg aaaaldri noe å ta på meg når vi skal noe ;) blir vel litt donering til fretex når jeg bare gidder å gå gjennom alt. :)

søndag 1. november 2009

ny mobil og kamera

har vært så frustrert på tlf min den siste uken. det har rett og slett klikket for den. svineinfluensa kanskje?

så fant jeg da denne lille søte saken.den har skritteller, bmi kalkulator og speil ;) og div annet småknask. skulle jo egentlig ha rosa tlf. men denne like jeg så godt at den kan få lov til å være blå.




dette kameraet har jeg siklet på en stund. så nå bare bestemte jeg meg for å kjøpe. kameraet er ihvertfall rosa da. ;) er 12 megapixel så da håper jeg på bra bilder. :)

bye bye huset.




Da var huset vårt solgt, og vi flytter inn i en liten leilighet til vi finner et nytt.
da blir det lite interiørblogging framover. men litt småprosjekter regner jeg med at det blir.
leiligheten ligger nemlig i underetg hos mamma. så da kan hun passe barn mens jeg koser meg :)

men når vi kommer inn i et nytt hus.... ja da skal det bli liv og røre her ;)

så da tar jeg dere med på en liten rundtur, før vi aldri får se det igjen.
her er altså stuen. digger den egentlig. bare møblene jeg ikke er helt fornøyd med. er så lei av alt det mørke.

øverst i bildet her kan dere se hemsen

her er oppe på hemsen, her ble jeg aldri helt "ferdig" så det ser fryktelig kjedelig ut
det herlige badet, elsker fargene her.
og så kjøkkenet. veldig stilig egentlig. fra nord-ital. men nå har jo jeg "byttet" stil så neste kjøkken blir mer som DETTE



barna sine soverom ligger allerede ute. og vårt viser jeg ikke fram. det er så grusomt kjedelig.

ha en fin søndag :)