fredag 20. november 2009

da var jeg tilbake


nå har jeg vært litt treg med å blogge i det siste. men det får prinsesse vilikke skylden for. hun har nemlig funnet ut at det er kjekt å sitte oppe med mamma om kveldene.
og når hun har sovnet tidlig på kvelden, så har hun våknet en gang i timen.

i dag var hun helt ekstrem. skulle amme hun i søvn. men lille har jo fått en tann som måtte prøves ut. jeg kan skrive under på at den VIRKER!
når hun ikke fikk lov å bite begynte hun å omtrent klatre i gardinen.
jeg ga opp, snudde ryggen til og spilte kabal på mobilen.
da legger hun seg på tvers i sengen og sparker meg i ryggen. ganske behagelig egentlig. som en litt hardhendt massasje.
så hører jeg mye romstering bak meg, og ser plutselig et hode stikke opp over skulderen min. og ungen skrattler. hun syntes vel at hun selv var utrolig morsom.
det er for meg et mysterium hvordan hun fikk det til. hun er 7 mnd. og hun kryper ikke....

kanskje det er en sånn superbaby jeg har fått?

ellers har dagen vært veldig fin. fikk plutselig middagsinvitasjon fra et vennepar. så det ble en veldig koselig ettermiddag. med mat som ikke bare så nydelig ut, men smakte helt herlig også. tusen takk carina :) gikk heller ikke tomhendt hjem ;) de har nettopp flyttet, og har gjort klar kasser med ting og tang som skal til fretex. så jeg rakk å snike i den ene. og der var det en hjerteform. den er i gang med forvandling. og hvis ting går som planlagt, så kommer det bilde på søndag.

okei, formiddagen var ikke fullt så fin. skulle opp på lagunen og kjøpe regnkåpe. enten Ilse Jacobsen, eller jean paul. jean paul sin var helt nydelig fasong på. ja hele kåpen var nydelig. tar på meg en S, men druknet i den. visste de var litt stor i størrelsen, men ikke SÅ stor. spurte om de hadde XS, men det tok de visst ikke inn. utenom i gensere,og pique trøyer.

trasket videre til butikken med Ilse kåpen. der hadde de kun XL igjen. så den kunne jeg bare glemme å prøve på. men så da at den ikke kunne måle seg med JP sin. så ganske trist tuslet jeg hjem igjen. må finne ut noe lurt... jeg MÅ ha den kåpen. og den må jo finnes i XS et eller annet sted vel?

la ved et bilde jeg tok av gullungene i går morges.

1 kommentar:

  1. Bra dere likte maten! og så kjekt at gammalt "skrot" kan få nytt liv=D Gleder meg til å se bilde av forvandlingen=) Tror forressten prinsesse vilikke 1&2 har en eller annen konspirasjonsteori!!

    SvarSlett