mandag 19. oktober 2009

bobobaby har sett for mye på CSI.

jeg satt på balkongen her en kveld og tok meg en røyk. så ser jeg over gaten at det er lys i et vindu, rullegardinen er halvveis trukket ned. ikke det at jeg pleier å sitte å se inn til folk, men da jeg så en mann i boxer, som gikk rundt med buksen på knærene ja da måtte jeg jo se hva dette var for noe.
etter en stund var buksen borte og boxermannen begynte å sprette rundt i leiligheten.
da ser jeg en mann med jakke som går rundt etter boxermannen.

boxermannen ser ut til å prøve å unngå denne store jakkemannen. og blir mer og mer spretten. kanskje han så litt redd ut. fantasien min begynte å leve sitt eget liv. (noe den har en tendens til å gjøre) og plutselig trekker jakkemannen helt ned rullegardinen så jeg ikke kunne få med meg fortsettelsen. jeg ble oppriktig bekymret for boxermannen. blir han voldtatt? banket opp? drept?? rullegardinen kom ikke opp igjen den kvelden. jeg måtte dele min bekymring med samboeren min. var ikke et snev av bekymring å spore hos han. nei han rett og slett lo av meg. heldigvis så jeg boxermannen igjen dagen etter. i live og uskadd. samboeren min måtte mobbe meg og spurte meg senere på dagen og jeg hadde sett mannen igjen, eller om jakkemannen hadde tatt han.

jeg har ihvertfall lært... ikke se så mye på CSI. man lærer så mye rart der.

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha. Det er ikke greit meg livlig fantasi, nei. Nå ble jeg skikkelig nysgjerrig på hva som egentlig skjedde med boxermannen... Du får holde oss oppdatert!

    SvarSlett
  2. Du kan ha en slik sofa med 2 små-har også 2 små og de respekterer enn så lenge at den er KUN til å sitte i-all matspising og andre ting foregår på kjøkkenet!! hehe!!! Er råååfornøyd!!

    Klem

    SvarSlett